Het bestuur van SV De Rijp is bijzonder verheugd te kunnen mededelen dat Pascal Oudejans en Jos Schrama de pr/sponsorcommissie nieuw leven gaan inblazen. Beiden zijn nog actief als spelers in de selectie. De pr/sponsorcommissie is al enige jaren een stiefkindje binnen SV De Rijp, terwijl er toch steeds trouwe sponsors zich aan de club wilden binden. Pascal en Jos zijn deze zomer al direct enthousiast aan de slag gegaan. Ze hebben zich in eerste instantie vooral toegelegd op het zoeken naar sponsors voor de jeugd, nu Medec heeft besloten de bestaande verbintenis niet te verlengen. Uiteraard danken wij de eigenaren van dit bedrijf voor de jarenlange substantiële financiële steun die ze onze jeugdspelers hebben gegeven, want daardoor kon veel worden gerealiseerd. Medec blijft SV De Rijp overigens op een bescheidener schaal sponsoren.

Inmiddels is PLUS Graft-De Rijp aangetrokken als de nieuwe hoofdsponsor van het eerste elftal bij de mannen senioren. De supermarkt uit Het Boegbeeld vervangt Het Wapen van Münster. Wij zijn ook Dennis en Adrienne Blokdijk van de brasserie enorm dankbaar wat zij de afgelopen jaren voor SV De Rijp hebben betekend. LMW Nederland staat op het shirt van het eerste elftal als subsponsor. Verder wordt het tweede team gesponsord door het schoonmaakbedrijf Ranko en het derde elftal door restaurant Oudejans. Nadere informatie hierover volgt.

Jos en Pascal zullen de komende weken en maanden niet alleen op zoek gaan naar nieuwe geldschieters, maar ook de commissie van verse krachten voorzien.

Dagelijks Bestuur