Grote Clubactie: we gaan weer van start!

//Grote Clubactie: we gaan weer van start!

Waarom zo belangrijk?
Zoals jij misschien weet krijgt SV De Rijp van elk verkocht lot van € 3,- 80%, dit betekent dus dat als jij 20 loten weet te verkopen aan jouw ouders, opa’s, oma’s, collega’s van ouders, buren en andere bekenden er € 48,- (!!) naar de clubkas gaat. Helemaal mooi is dat de opbrengst voor de jeugd wordt gebruikt. Vorig jaar hebben we met de opbrengst van de Grote Clubactie en een bijdrage van de ING een pannakooi aangeschaft.

Waar sparen we dit jaar voor?
Dit jaar willen we graag vier nieuwe doelen aanschaffen voor de jeugdelftallen bij onze club. Of dit gaat lukken, hangt mede van jullie inzet af! Als wij dit halen, dan zal het restant van de opbrengsten door de club worden gestoken in het opknappen van de oude kleedkamers.

Mooie prijzen voor jou als lotenverkoper!
Voorgaand jaar hadden we met de club een totale opbrengst van liefst 3.693 euro. JO10-1 was met 161 loten het team dat het meeste loten had verkocht. De beste loten verkoper van voorgaand jaar was Shane Advokaat met 70 verkochte loten. Wij zijn benieuwd welk team en welk jeugdlid dit jaar de meeste loten gaan verkopen.

Vanuit de Grote Clubactie worden mooie prijzen verdeeld over alle verkopers in het land. Degene die landelijk de meeste loten verkoopt wint vanuit de Grote Clubactie een heuze Nintendo Switch!

Ook vanuit de club zullen voor de drie beste loten verkopers leuke prijzen geregeld worden!

Meer prijzen en hogere winkansen!
Koop je loten dan is de kans op een prijs dit jaar weer enorm groot. Het prijzen pakket bestaat dit jaar onder andere een Auto Volkswagen Up!, een fiets Matrabike t.w.v. €1.000 euro en de hoofdprijs van €100.000 (!!).

Inleveren loten
Je kunt de loten inleveren bij Claudia van Dort, Wevershof 53.

Online
Doe je mee, kijk dan even op de internetpagina www.clubactie.nl voor meer informatie. Je kunt de pagina uiteraard ook delen met vrienden en familie. Na aankoop van een lot incasseert de Grote Clubactie het lot met een eenmalige machtiging. De kopen ontvangt het lotnummer op zijn/haar bankafschrift.

Wij wensen jullie heel veel succes met de verkoop van de loten!

2019-09-21T11:17:09+00:00zaterdag 21 september 2019|Jeugd|