Grote Clubactie: ‘doelen’ behaald!

/, PR/Sponsor/Grote Clubactie: ‘doelen’ behaald!

In september zijn we van start gegaan met de Grote Clubactie. Bij de organisatie van de Grote Clubactie hebben wij hulp gehad van Claudia van Dort, Vincent Kunis en Ger Roelofsen, waarvoor dank!

In september hebben wij met de Grote Clubactie het doel gesteld om met de opbrengst van de Grote Clubactie de aanschaf van vier nieuwe doelen voor de jeugd te financieren. En wij kunnen zeggen dat dat is gelukt! De totale opbrengst van de Grote Clubactie 3.127 euro!

Dit bedrag is mede tot stand gekomen door bedrijven die door de aanschaf van een Superlot de jeugd van de vereniging hebben ondersteund. De volgende bedrijven hebben een Superlot gekocht:

• Spee Safety First
  • Oudejans Administratie & Advies
  • Poel Bloembollen BV
  • ABC Assurantiën
  • Commandeur & Plomp
  • Restaurant Bij Ernst
  • Kapsalon Designline
  • Sportcafé de Oosterven
  • IAS Administratie
  • Piet Stoop Assurantiën

Maar daarnaast is het grootste deel van het bedrag bij elkaar gebracht door de jeugdleden zelf door middel van het verkopen van loten. De jeugdleden van de teams tot en met de Onder-12 hebben hard hun best gedaan om zo veel mogelijk loten te verkopen. Bedankt allemaal voor jullie inzet!

Afgelopen zondag zijn de vier beste lotenverkopers in het zonnetje gezet

De vier beste lotenverkopers zijn:

• Rik Ootes met 48 loten
  • Maud Rol met 58 loten
  • Finn & Mika Blokdijk met 86 loten

De vier beste loten verkopers kregen een mooie bal en konden genieten een patatje en een AA-tje.

Nogmaals bedankt voor jullie inzet!

2019-12-04T18:56:47+00:00woensdag 4 december 2019|Jeugd, PR/Sponsor|