Rein de Haardt Vrijwilliger van het Jaar

//Rein de Haardt Vrijwilliger van het Jaar

Op de druk bezochte receptie van SV De Rijp is Rein de Haardt gehuldigd als dé vrijwilliger van 2020. Het is de laatste jaren traditie dat op deze gezellige, feestelijke, en dit keer bijzonder muzikale, bijeenkomst een persoon die wekelijks zeer actief is voor de vereniging over het voetlicht wordt gebracht.

Rein is al vele jaren werkzaam achter de bar en in de keuken van de kantine. Daar kan hij gerust een drijvende kracht worden genoemd. Hij is tevens een fervent supporter van het eerste elftal van SV De Rijp, maar hij ziet door deze werkzaamheden meer uitduels dan thuiswedstrijden. Want dan is het alle hens aan dek achter de bar. Gelukkig blijft Rein de rust zelve en zorgt hij voor een goede organisatie.

Rein is ook de vaste glazenwasser van de kantine. Hij was voor zijn pensioen werkzaam in de schoonmaakbranche en zo maakt de club gebruik van zijn vaardigheid op dat gebied. Vrijwilligers als Rein zijn goud waard voor SV De Rijp en het bestuur is hem zeer dankbaar voor al zijn inzet.

2020-01-07T18:00:37+00:00dinsdag 7 januari 2020|Geen categorie|