Actie thermoshirts en trainingsbroeken

/, PR/Sponsor/Actie thermoshirts en trainingsbroeken

Eerder werd bekend dat de nieuwe kleding voor de jeugdleden is besteld. De nieuwe tenues voor de jeugd zullen bestaan uit een shirt met korte mouw, broekje, sokken en een trainingsjasje. Alle teams worden voorzien van een teamtas met daarin de shirts, broekjes en sokken. De trainingsjasjes zullen via de leiders aan de teamleden worden uitgereikt en aan het einde van het seizoen worden ingenomen. Naar verwachting zullen de nieuwe tenues begin maart worden uitgeleverd aan de teams.

Op advies van onze kledingleverancier hebben wij gekozen voor shirt met een korte mouw. Deze shirts hebben een betere pas vorm en daarnaast verschilt de korte of lange mouw niet qua warmte. Wij hebben met onze kledingleverancier een goede afspraak kunnen maken waardoor de leden van SV De Rijp tot en met eind maart tegen gereduceerd tarief een thermoshirt en een trainingsbroek kunnen aanschaffen.

De actie staat vanaf nu in de webshop, dus grijp je kans en bestel je trainingsbroek en thermoshirt voor eind maart tegen gereduceerd tarief!

2020-02-23T19:01:39+00:00zondag 23 februari 2020|Jeugd, PR/Sponsor|