Jeugd van SV De Rijp in het nieuw (UPDATE)

/, PR/Sponsor/Jeugd van SV De Rijp in het nieuw (UPDATE)

Update bericht, 11 maart 2020:

De nieuwe kleding voor de jeugdteams is binnen. Vanaf nu mag je niet meer spelen in de MEDEC wedstrijdkleding. Lever je oude kleding in bij jouw coach. Jouw coach heeft een teamtas gekregen met daarin de nieuwe kleding voor het gehele team.

Nieuw is dat de kleding in de teamtas blijft totdat er wordt gespeeld. Voor de wedstrijd is de tas beschikbaar in de kleedkamer en kan je het wedstrijdtenue aantrekken. Na de wedstrijd trek je het shirt en de broek weer uit en stop je de kleding in de teamtas. De kleding wordt per toerbeurt gewassen. De coach stemt af wie de wasbeurt heeft.

Afgelopen weekend zijn de eerste teamtassen uitgereikt. Op de foto is onze JO11-2 duidelijk blij met de nieuwe tenues:

Let op: tot en met maart extra korting op thermoshirts en trainingsbroeken. Ga naar de webshop.

Oorspronkelijk bericht, 4 februari 2020:

Nieuwe sponsoren
Tijdens de nieuwjaarsreceptie van SV De Rijp werd bekend gemaakt dat de club twee nieuwe sponsoren heeft gevonden voor de jeugdelftallen van de vereniging. Aannemersbedrijf M. Duinmaijer BV en Roelofsen Machineverhuur en Grondwerken BV slaan de handen in één en zorgen ervoor dat de jeugd van SV De Rijp in het nieuw wordt gestoken. De vereniging is dan ook zeer verheugd te kunnen mededelen dat de kledingleverancier momenteel alle nieuwe tenues aan het produceren is!

Levering nieuwe kleding
De verwachting is dat de kleding rond half februari geleverd gaat worden door Duijn Teamsport uit Zwaag. Wij zullen dan, in tegenstelling tot het huidige kledingsysteem, gaan werken met teamtassen. De teamtassen zullen worden overhandigd aan de teamcoaches. De ouderwetse ‘wasbeurt’ wordt dan weer ingevoerd, zodat iedereen een keer de kleding van het elftal heeft gewassen.

Actie thermokleding
Op advies van onze kledingleverancier hebben wij gekozen voor tenues met korte mouwen. Deze shirts hebben een betere pasvorm voor de jeugdleden. Daarbij zorgt een shirt met lange mouw niet per definitie voor meer warmte, dan een shirt met korte mouwen. Tijdens de koude dagen is het wellicht evengoed wenselijk om een thermoshirt onder het wedstrijdshirt te dragen om te zorgen voor warmte ongeacht of het wedstrijdshirt lange of korte mouwen heeft. Om hierin te voorzien hebben wij met onze kledingleverancier de afspraak gemaakt dat de thermoshirts binnenkort tegen gereduceerd tarief te verkrijgen zijn in de webshop op de website van SV De Rijp. Nadere informatie volgt zodra de nieuwe kleding wordt geleverd en de actie in de webshop van start gaat.

Uitgifte teamtassen en inleveren tenues
Zoals eerder vermeld ligt de verwachte leverdatum van de kleding rond half februari. De teamtassen zullen rond de voorjaarsvakantie worden overhandigd aan de teamcoaches. Nadere informatie voor de coaches volgt op de website van SV De Rijp. Zodra de nieuwe tenues in gebruik zijn genomen, zullen we ook meer informatie verstrekken over het inleveren van de oude tenues en trainingspakken.

2020-03-23T07:31:18+00:00woensdag 11 maart 2020|Jeugd, PR/Sponsor|