Betreden sportcomplex SV De Rijp verboden

//Betreden sportcomplex SV De Rijp verboden

Voetballen bij SV De Rijp tijdens coronacrisis Nee.JPG
Beste voetbalvrienden, jongeren en ouders,

Als de poort dicht is, dan is SV De Rijp verboden gebied voor onbevoegden. Het is dan ook niet toegestaan daar te voetballen zolang wedstrijden en trainingen zijn afgelast vanwege het coronavirus. Iedereen kan het coronavirus oplopen, het gevaar van besmetting loert momenteel overal. Op het betreden van het sportcomplex zonder toestemming staat een boete en dat is zonde van je geld.

Niet iedereen begrijpt dat. We zien grote groepen jeugd voetballen op de velden van SV De Rijp. Sommigen komen compleet in trainingspak en dragen voetbalschoenen. Dat is helemaal niet de bedoeling, zeker niet met de huidige corona-richtlijnen. Het sportcomplex is niet voor niets gesloten! Buitenspelen kan nog, maar niet met velen dicht bij elkaar.

We roepen ouders op hun kinderen duidelijk te maken dat voetballen bij SV De Rijp nu echt niet kan! Je bent weer welkom zodra het veilig is. En dat is nu niet het geval.

We nemen dit heel serieus en zullen aan Handhaving (en indien nodig de politie) vragen erop toe te zien dat niemand op de velden is.

We hopen op jullie begrip en medewerking en dat we snel weer kunnen voetballen.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur.

2020-03-22T10:58:34+00:00zondag 22 maart 2020|Jeugd|