Doneer nu: Steun SV De Rijp tijdens deze coronacrisis

//Doneer nu: Steun SV De Rijp tijdens deze coronacrisis

Help SV De Rijp door deze coronacrisis heen!

Iedereen ondervindt hinder van het coronavirus, zo ook onze vereniging SV De Rijp.

Gelukkig komt ons verenigingsleven langzamerhand weer in beweging en mag onze jeugd weer trainen op ons complex volgens de strikte coronaprotocollen.

Deze situatie heeft een enorme impact op het sociale en sportieve vlak, maar raakt ons ook financieel. Geen kantine inkomsten meer, het Oude Herberg en het mix toernooi zullen niet plaatsvinden, minikamp pas in 2021 en vele andere geannuleerde activiteiten zorgen voor het mislopen van belangrijke inkomsten.

Om onze vereniging te helpen deze lastig en bizarre tijd door te komen, doen wij een beroep op een ieder die SV De Rijp een warm hart toedraagt. Elke donatie, klein of groot, is zeer welkom.

Namens de vereniging bedankt voor uw steun!

Sportieve groet en blijf gezond!

2020-05-06T18:31:16+00:00woensdag 6 mei 2020|Geen categorie|