Vacaturebank

/, Senioren/Vacaturebank

SV De Rijp is dringend op zoek naar diverse vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kan onze gezellige dorpsclub niet bestaan.
De afgelopen maanden zijn de volgende vacatures ontstaan:

Coördinator kantinediensten
Aan de hand van de ledenlijst worden ruim van tevoren kantinediensten ingedeeld voor ouders en leden vanaf achttien jaar. Je ziet erop toe dat dit wordt gepubliceerd in Het Kontakt en op de website.

Assistent-scheidsrechters voor eerste en tweede elftal
Je bent grensrechter bij thuis- en uitwedstrijden en je zit wekelijks dicht op het elftal.

Wasvrouw of -man voor de selectie
Op zondag gaat de was in de machine en maandag moeten de tenues er weer uit om te worden opgevouwen.

Gastvrouw of -heer voor in de bestuurskamer
Je bent een keer in de twee weken de spil waar alles omdraait in de bestuurskamer tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Voor de wedstrijd ontvang je de eerste gasten, tijdens de rust schenk je een kopje koffie en na afloop een drankje.

Is er iets bij voor jou, meld je dan aan. Wij zouden het bijzonder op prijs stellen. Vrijblijvend Informeren kan altijd!
Informatie: Patrick Stekelbos, 06-51304222 of p.stekelbos@gmail.com

2020-05-30T13:14:30+00:00zaterdag 30 mei 2020|Jeugd, Senioren|