Nieuwe kleding voor de jeugd in teamtas

/, PR/Sponsor/Nieuwe kleding voor de jeugd in teamtas

Nieuws van het kledingfonds

Voor de zomer was het al duidelijk, twee nieuwe sponsoren hebben het mogelijk gemaakt dat we ons in nieuwe kleding kunnen steken. Jouw coach heeft een teamtas gekregen met daarin de nieuwe kleding voor het gehele team. Voor de wedstrijd is de tas beschikbaar in de kleedkamer en kan je het wedstrijdtenue aantrekken. Na de wedstrijd trek je het shirt en de broek weer uit en stop je de kleding in de teamtas. De kleding wordt per toerbeurt gewassen. De coach stemt af wie de wasbeurt heeft.

OPROEP: LEVER JE OUDE MEDEC KLEDING IN
Lever je oude kleding in bij jouw coach. Vanaf nu mag je niet meer spelen in de MEDEC wedstrijdkleding. We hebben een goed doel gevonden voor de oude kleding.

Tenslotte bedankt het kledingfonds iedereen die zich heeft ingezet voor de nieuwe kleding, in het bijzonder de twee sponsoren Duinmaijer en Roelofsen.

Heel veel plezier met de nieuwe kleding.

Het kledingfonds.

2020-08-23T14:54:43+00:00zondag 23 augustus 2020|Jeugd, PR/Sponsor|