Clubman Leo Kunis overleden

//Clubman Leo Kunis overleden

Hij wordt omschreven als een echte clubman. Maandag 7 september is op 69-jarige leeftijd Leo Kunis overleden. Hij was jarenlang actief in het verenigingsleven van SV De Rijp. Zo vervulde hij onder andere de functies van elftalleider, jeugdvoorzitter en wedstrijdsecretaris.

Leo blijft in onze herinnering als een bijzonder aimabele, toegankelijke man met kennis van zaken die goed aanvoelde welke richting het op moest met SV De Rijp. Als jeugdvoorzitter stimuleerde hij teams meer weerstand te bieden door ze zwaarder in te laten delen om zo het jeugdvoetbal van de club naar een hoger plan te tillen. Voor zijn inzet werd Leo Kunis benoemd tot lid van verdiensten.

Hij heeft een lang ziekbed achter de rug. Vandaar dat zijn rouwkaart vermeldt: De strijd is gestreden. Met telkens nieuwe moed. Verbazingwekkend krachtig. ’t Is op. Zo is het goed.

Wij condoleren de familie Kunis met het verlies en wensen hen veel sterkte toe.

Het Bestuur.

2020-09-11T14:31:16+00:00vrijdag 11 september 2020|Website|