Grote Clubactie: we gaan weer van start!

//Grote Clubactie: we gaan weer van start!

Waarom zo belangrijk?
Zaterdag 19 september starten we weer met de Grote Clubactie! Zoals jij misschien weet krijgt SV De Rijp van elk verkocht lot van € 3,- 80%, dit betekent dus dat als jij 20 loten weet te verkopen aan jouw ouders, opa’s, oma’s, collega’s van ouders, buren en andere bekenden er € 48,- (!!) naar de clubkas gaat. Helemaal mooi is dat de opbrengst voor de jeugd wordt gebruikt. Vorig jaar hebben we met de opbrengst van de Grote Clubactie vier mooie nieuwe doelen kunnen kopen waar nu al goed gebruik van wordt gemaakt.

Waar sparen we dit jaar voor?
Dit jaar willen we graag nieuwe trainingsmaterialen aanschaffen voor de jeugdelftallen bij onze club, zodat de trainingen nog leuker kunnen worden. Of dit gaat lukken, hangt mede van jullie inzet af! Indien wij dit halen, dan zal het restant van de opbrengsten door de club worden gestoken in het opknappen van de oude kleedkamers. Kortom mooie doelen voor de actie van dit jaar!

Mooie prijzen voor jou als lotenverkoper!
Voorgaand jaar hadden we met de club een totale opbrengst van liefst 3.247,20 euro. De beste loten verkopers van voorgaand jaar waren Mika & Finn Blokdijk met 86 verkochte loten. Zij werden gevolgd door Maud Rol met 58 verkochte loten en Rik Ootes met 48 verkochte loten.

Wij zijn benieuwd welk jeugdlid dit jaar de meeste loten gaan verkopen. Net als voorgaand jaar zullen de drie beste lotenverkopers weer in het zonnetje worden gezet en voor hen zullen wederom leuke prijzen geregeld worden!

Meer prijzen en hogere winkansen!
Koop je loten dan is de kans op een prijs dit jaar weer enorm groot. Het prijzen pakket bestaat dit jaar onder andere een Auto SEAT Mii electric, een reischeque van Vacansoleil t.w.v. €2.500 euro en de hoofdprijs van €100.000 (!!).

Verantwoord loten verkopen
Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon.

Inleveren van de lotenboekjes
De lotenboekjes kunnen worden ingeleverd bij:

• Bastiaan Lankhoorn, Grafterbaan 2C in Graft
  • Jos Schrama, Raadhuisstraat 3 in Graft
  • Pascal Oudejans, Boeijerstraat 120 in De Rijp

Online
Doe je mee, kijk dan even op de internetpagina www.clubactie.nl voor meer informatie. Je kunt de pagina uiteraard ook delen met vrienden en familie. Na aankoop van een lot incasseert de Grote Clubactie het lot met een eenmalige machtiging. De kopen ontvangt het lotnummer op zijn/haar bankafschrift.

Wij wensen jullie heel veel succes met de verkoop van de loten!

2020-09-15T14:51:31+00:00dinsdag 15 september 2020|Jeugd|