Grote Clubactie

/, PR/Sponsor/Grote Clubactie

De Grote Clubactie is al even onderweg. Iedereen doet nog hard zijn best om zo veel mogelijk loten te verkopen, zodat de vereniging straks weer mooie trainingsmaterialen aan kan schaffen voor de jeugdelftallen. Met nieuwe trainingsmaterialen worden de trainingen nog leuker!

Dit jaar is de online lotenverkoop vernieuwd. Shane Advokaat weet al goed hoe de online lotenverkoop werkt. Hij heeft namelijk al 34 loten online verkocht! Hiermee gaat hij momenteel aan de leiding in de wedstrijd van de beste lotenverkoper. We zijn benieuwd of hij deze plaats vast weet te houden! De beste drie loten verkopers zullen de volgende prijzen ontvangen:

1e plaats: waardebon van 75 euro bij Sport2000

2e plaats: waardebon van 50 euro bij Sport2000

3e plaats: waardebon van 25 euro bij Sport2000.

Als je lotenboekje vol is dan zijn er nog lege boekjes verkrijgbaar in de oude bestuurskamer. De lotenboekjes kun je inleveren bij:

• Bastiaan Lankhoorn op Grafterbaan 2c in Graft
  • Jos Schrama op Raadhuisstraat 3 in Graft
  • Pascal Oudejans op Boeijerstraat 120 in De Rijp

Superloten
Als Vrijwilliger van het Jaar gaf Rein de Haardt het goede voorbeeld door een Superlot aan te schaffen. Een Superlot kost 150 euro waarvan 120 euro direct naar de vereniging gaat. Een Superlot bestaat uit 50 loten voor de Grote Clubactie. Inmiddels weten al meerdere bedrijven het Superlot te vinden. De volgende bedrijven en personen hebben al een Superlot aangeschaft:

• Vrijwilliger van het Jaar Rein de Haardt
  • Ranko Schoonmaakbedrijf
  • Oudejans Administratie & Advies
  • Trouwe supporter Marc Veenman
  • Poel Bloembollen BV
  • Spee Safety First

Fantastisch natuurlijk! Met de aanschaf van de Superloten steunen deze bedrijven en personen de jeugd van onze vereniging maximaal. Wil je ook een Superlot aanschaffen dan kan dat via de volgende link: https://clubactie.nl/superlotkopen/sportvereniging-sv-de-rijp/130059

Succes allemaal met de verdere loten verkoop!

2020-10-06T18:24:33+00:00dinsdag 6 oktober 2020|Jeugd, PR/Sponsor|