De Grote Clubactie 2020 zorgt voor een recordopbrengst

/, PR/Sponsor/De Grote Clubactie 2020 zorgt voor een recordopbrengst

In september zijn we met de vereniging gestart met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Met het doel van de nieuwe trainingsmaterialen voor ogen zijn de jeugdleden enthousiast hun loten gaan verkopen aan ouders, familie, buren en andere dorpsgenoten. Hierbij hadden wij niet durven verwachten dat dit zo’n succes zou worden. Uiteindelijk heeft de Grote Clubactie de vereniging maar liefst 7.036,80 euro opgeleverd! Een fantastisch bedrag en een absoluut record!

Mats Keetman en Finn Rol hebben hun prijs al ontvangen. Tom Duinmaijer zal binnenkort ook zijn prijs voor de derde plaats ontvangen

Beste loten verkoper
De strijd van de beste lotenverkoper was ook ongekend spannend. Tot de laatste weken was het stuivertje wisselen op de bovenste plaatsten. Mats Keetman en Finn Rol bleven om beurten hun volle boekjes inleveren en wisselden regelmatig van plek in de stand van beste lotenverkoper. In de laatste week leverde ook Tom Duinmaijer zijn boekjes in. Hij had maar liefst 100 loten in één keer verkocht, want zijn oom John Duinmaijer schafte met zijn bedrijf Broekman Makelaars liefst twee Superloten bij hem aan. Uiteindelijk wist Tom in totaal 144 loten te verkopen en hiermee eindigt hij op de derde plaatst. Vorig jaar werd Maud Rol , de zus van Finn Rol, tweede in de strijd van de beste lotenverkoper. Dit jaar had verkocht Finn meer loten dan zijn zus. Hij verkocht maar liefst 159 loten! Wat een knappe prestatie. Maar in de laatste weken heeft Mats Keetman nog 62 loten verkocht. Met deze inhaalslag kwam Mats uit op maar liefst 178 verkochte loten en eindigt hiermee dit jaar op de eerste plaats in de strijd om beste loten verkoper!

Superloten
Deze recordopbrengst is daarnaast tot stand gekomen door een groot aantal maatschappelijk betrokken personen en bedrijven die met de aanschaf van een Superlot de jeugd van de vereniging hebben gesteund. Nadat vrijwilliger van het jaar Rein de Haardt het goede voorbeeld had gegeven hebben maar liefst 28 andere personen en bedrijven dit voorbeeld gevolgd. In totaal zijn dit jaar maar liefst 31 Superloten verkocht, ook dit is een record! Wij willen de volgende personen en bedrijven bedanken voor hun steun; Vrijwilliger van het jaar Rein de Haardt, trouwe supporter Marc Veenman, ’t Rijpermes, Broekman Makelaars, Schram Watersport, LMW Nederland, OMC Machineonderhoud, Davibouw, Rijperwielerboetiek Co Schipper, P. Palsma, ABC Assurantiën, Vishandel Sier, Carteam Ronald Groot, Ascoba Makelaardij, Oudejans Administratie & Advies , Piet Stoop Verzekeringen, Steba Electro, Installatiebedrijf Dekker, Goed in Food (Andreas Oerlemans), IAS Administratie, Spee Safety First, Autoservice Marc Vendel, ProjectChair (Arjan Pasteuning), Ranko Schoonmaakbedrijf, Paul van Dijk Financieel advies, DesignLine, Mercuur Bouw, Tegelzetbedrijf Marco de Goede, Poel Bloembollen.

Het jeugdbestuur kan aan de slag om mooie trainingsmaterialen uit te zoeken. Namens de vereniging willen we iedereen bedanken voor hun bijdrage en inzet! En tot volgend jaar!

2020-11-29T18:07:48+00:00zondag 29 november 2020|Jeugd, PR/Sponsor|