Ledenvergadering schriftelijk

//Ledenvergadering schriftelijk

Eind vorig jaar maakten wij bekend dat de jaarlijkse algemene ledenvergadering, die voor november stond gepland, in verband met de coronacrisis zou worden verschoven naar februari. Inmiddels weten hoe hardnekkig het virus is en dat de maatregelen om de pandemie de bestrijden alleen maar strenger zijn geworden. Ook zijn de vooruitzichten op een ruime versoepeling, die een ledenvergadering mogelijk zouden maken, nog zeer vaag. Daarom heeft het Dagelijks Bestuur besloten om de mededelingen en rapportages voor de jaarvergadering van seizoen 2019/20 op te nemen in een speciale uitgave van ons onvolprezen Kontakt. Deze zal, als de omstandigheden het toelaten, in maart bij jullie in de bus vallen. Het bestuur verzoekt alle commissies die verslagen willen laten afdrukken deze te mailen naar ejoudshoorn@hetnet.nl of p.stam98@upcmail.nl. Leden die vragen hebben voor het bestuur kunnen deze naar dezelfde mailadressen sturen. Heikele punten worden doorgeschoven naar de jaarvergadering van 2021, die hopelijk weer in november in een normale setting kan plaatsvinden.

Het Dagelijks Bestuur

2021-02-11T19:50:53+00:00donderdag 11 februari 2021|Geen categorie|