Martin Effting ‘Vrijwilliger van het Jaar’

//Martin Effting ‘Vrijwilliger van het Jaar’

Ondanks het slechte weer werd er zondag 28 maart toch een Rijper in het zonnetje gezet. Martin Effting werd gehuldigd als Vrijwilliger van het Jaar. De technisch coördinator van de club dankt de uitverkiezing vanwege grote verdiensten voor SV De Rijp. Hij is een organisatorische duizendpoot die de club de afgelopen twaalf maanden ook door de coronaperikelen heeft heen geholpen. Behalve deze activiteiten bekleedt Martin nog tal van functies zoals elftalleider van het eerste team, assistent-coach, keeperstrainer, grensrechter, scheidsrechter, toernooidirecteur van het Warmdraaitoernooi, dat al weer helemaal in kannen en kruiken is voor 20 en 22 augustus, meidenbegeleider en –trainer alsmede initiatiefnemer van het SV De Rijp Footgolf.

Te veel om op te noemen dus. Martin had zich zondag ook beschikbaar gesteld als scheidsrechter voor een onderlinge wedstrijd van de selectie, aangevuld met spelers van JO19. Toen hij floot voor de aftrap renden alle spelers tot zijn niet geringe verbazing van het veld naar de luwte van de tribune om de huldiging bij te wonen. We zijn dankbaar wat hij voor de club doet.

Naast de Speler van het Jaar verkiest SV De Rijp sinds drie jaar ook de Vrijwilliger van het Jaar. Eerder werden daarvoor Nico Oudejans, Jan Smit en Rein de Haardt over het voetlicht gebracht. Normaal gesproken krijgt de Vrijwilliger van het Jaar tijdens de Nieuwjaarsreceptie in een volle kantine de bloemen uitgereikt. Maar dat behoorde dit jaar uiteraard niet tot de mogelijkheden.

Martin Effting, Vrijwilliger van het Jaar, is gehuldigd door voorzitter Erik Oudshoorn

2021-03-29T20:53:16+00:00maandag 29 maart 2021|Geen categorie|