Oranjefestival massaal bezocht

//Oranjefestival massaal bezocht

Het weer was een beetje somber, maar dat mocht de pret niet drukken. Meer dan honderd kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar uit De Rijp en omgeving waren zaterdag 22 mei met groot enthousiasme aanwezig op ons sportcomplex aan de Jan Ploegerlaan om deel te nemen aan het Oranjefestival. Dit spektakel voor de jeugd, voor leden en niet-leden, voor jongens en meisjes, was alvast een opwarmertje voor het naderende EK. Op twee velden was een circuit uitgezet met allerlei oefeningen. Plezier stond voorop. Het werd een geslaagd evenement. De dag stond onder auspiciƫn van de KNVB, maar het waren vooral ouders, spelers, leiders en trainers van SV De Rijp die door hoofdorganisator Leon Commandeur bereid waren gevonden om alles in goede banen te leiden. Zij worden enorm bedankt voor hun inzet.

2021-05-30T18:40:25+00:00zondag 30 mei 2021|Jeugd|