Selectie sluit bizar seizoen vrolijk af

//Selectie sluit bizar seizoen vrolijk af

Met een intern toernooitje en een barbecue heeft de selectie zondag 13 juni het seizoen op een waardige wijze afgesloten. Een bizarre voetbaljaargang waarin er voornamelijk werd getraind door de coronapandemie en er in de laatste weken ondanks de drastische afname van de besmettingen toch geen wedstrijden meer tegen andere clubs mochten worden gespeeld. Het eerste elftal van Peter van der Zwaan speelde in het najaar van 2020 vier competitieduels in de Derde Klasse B en eindigde in de afgebroken competitie op de vijfde plek met zeven punten. Het tweede team van Peter Koster en Casper Hogenes haalde een punt minder in de Reserve Eerste Klasse A en eindigde op de elfde plaats.

Lang was er hoop op het spelen van wedstrijden voor de Regio Cup, maar dat bleek niet meer haalbaar. Als alternatief voor het jaarlijkse teamuitje werd een onderling toernooitje georganiseerd waaraan vier teams van acht spelers deelnamen. De ploeg van onder anderen Nick Blokdijk, Beau van Leeuwen en Leon Commandeur werd winnaar en ontving van shirtsponsor Plus Markt een smakelijk gevulde box. Daarna werd de dag afgesloten met een gezellige barbecue. Er werd bovendien afscheid genomen van verzorgster Marianne de Geus. Ze was populair bij de spelers maar ze kan haar activiteiten bij SV De Rijp op zondag niet meer combineren met haar overige werkzaamheden. Marianne werd in de bloemen gezet en hartelijk toegezongen door de selectie.

Het winnende team met achteraan vanaf links: Jurjen Cramer, Stijn Deitmers, Mike Poel, Joep Weel, Leon Commandeur en Matthijs Mars. Vooraan: Nick Blokdijk, Rick Waal en Beau van Leeuwen.

Hoofdtrainer Peter van der Zwaan grilt het vlees op de barbecue.

De technische staf met vanaf links Jos Schrama, Peter van der Zwaan, Casper Hogenes en Martin Effting. Knielend Peter Koster.

2021-06-17T16:58:36+00:00donderdag 17 juni 2021|Senioren|