Spaaractie Plus supermarkt

//Spaaractie Plus supermarkt

Van 5 september tot en met 13 november loopt er een spaaractie bij Plus Supermarkten. Uiteraard doen wij ook mee met deze superleuke actie van de sponsor van ons eerste elftal. Bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actie producten ontvang je een sponsorpunt. Dit is een voucher met een unieke code.

Deze code kun je activeren op de site of in de PLUS-app. Vervolgens kun je zelf bepalen aan welke club of vereniging je de punten wilt schenken. Als je zelf je sponsorpunten registreert maak je wekelijks kans op één van de drie PLUS Cadeaukaarten ter waarde van 75 euro!

Meer informatie over het registreren van de sponsorpunten in de PLUS-app vind je hier: Scan en spaar met de PLUS app voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket | PLUS

Mocht je de sponsorpunten niet zelf willen of kunnen registreren dan kun je de vouchers ook inleveren in een verzamelton in de kantine van de vereniging. Wij zullen deze dan registreren en schenken aan onze vereniging.

Meer informatie over de hele spaaractie vindt u hier: Spaar voor je club – spaaractie | PLUS

Vergeet ook de punten van opa’s en oma’s, buren, vrienden en familie niet te verzamelen. Op naar zo veel mogelijk spaarpunten!

Zegt het voort! Zegt het voort!

2021-09-05T07:26:12+00:00zondag 5 september 2021|PR/Sponsor|