Wedstrijdverslag JO8-1 van Matteo

/, Wedstrijdverslagen/Wedstrijdverslag JO8-1 van Matteo

Afgelopen zaterdag speelde JO8-1 hun allereerste competitiewedstrijd uit hun carrière. Hierbij het verslag van Matteo Scelso:

Verslag Matteo – wedstrijd 4 september 2021 JO8-1
Weken heb ik ernaar uitgekeken om eindelijk mijn eerste wedstrijd te spelen samen met het team.
Eenmaal aangekomen en omgekleed te zijn, zijn we begonnen we een korte warming-up in 2 groepen.
1 groep met Dennis en de andere met Jos.
Daarna werden we geroepen om te beginnen en dat was erg spannend. Vooral de eerste paar minuten.
Oosthuizen ging veel bij elkaar staan en het was daardoor makkelijker om te scoren en vrij te staan.
Wij stonden beter verspreid en niet teveel bij elkaar.
De trainingen hier voorafgaand hebben goed geholpen!
Jake en ik probeerden veel voorin vrij te staan.
Jan Willem en Bas hebben heel goed verdedigd en gingen ook goed mee naar voren als de bal die kant op ging.
Dex was keeper en heeft veel ballen tegengehouden.
Ook kan hij goed ver vooruit schieten vanuit het doel.
Jake scoorde als eerste vanuit een voorzet van Nathan of iemand anders en toen was het 0-1
Als 2de kon ik scoren na ook een mooie voorzet van iemand (Jan Willem of Bas) en was het 0-2
Hierna scoorde het team van Oosthuizen geloof ik en werd het 1-2
Later gaf Bas gaf een mooie voorzet naar mij waardoor het 1-3 werd.
In dezelfde eerste helft scoorde ik volgens mij nog een keer en ook Oosthuizen weer.
Ik denk dat we de rust in gingen met 2-4
Na de rust ging het beter en konden we vaker goed naar elkaar pasen.
Sil kan altijd goed hard schieten net als Nathan en ze hadden een paar x bijna een doelpunt.
Sil was later en kwam in de 2de helft er pas in, anders had hij zeker nog gescoord.
Ik heb nog 2 keer kunnen scoren door mooie voorzetjes van mijn teamgenoten.
Nathan schoot tegen de paal aan en Dex kon het mooi afmaken voor nog een doelpunt voor ons.
Dex had namelijk gewisseld met Joren. Joren heeft ook heel goed en cool gekeept.
Het was 2-7 toen de scheidsrechter van Oosthuizen affloot.
Op het einde hebben we penalty’s geschoten en dat was heel leuk.
Ik schoot helaas mis.
Het was super leuk om onze eerste wedstrijd te winnen en erg leuk vond ik de beker die ik kreeg als speler van de wedstrijd.
Ik had nooit een beker verwacht.
Maar het allerleukste vond ik toch hoe goed we allemaal konden pasen naar elkaar!

Ons team:
Nathan