Wedstrijdverslag JO9-1

/, Wedstrijdverslagen/Wedstrijdverslag JO9-1

De Rijp JO9-1 vs Oosthuizen JO9-1 (8-2)

Na het gelijke spel (2-2) van afgelopen week tegen Stompetoren waarbij ons team een zeer sterke wedstrijd op de mat bracht, en zich door kracht en inzet terugvocht naar 2-2, maar wij ons enkel in de eerste 30 seconden lieten overrompelen omdat we het startsignaal niet gehoord hadden (vond het een hele goeie!) was er overduidelijk van geleerd. De focus was er van meet af aan! Scherpe blikken van concentratie i.c.m. een ontspannen sportieve sfeer waren de leidraad in deze kraker op een druilerige zaterdagochtend. Het weerhield de ouders, opa’s en oma’s er niet van om hun trots aan te moedigen. Een goed gevuld complex!

De scheids floot en onderweg waren we. Er werd goed gecombineerd vanuit achter door Bram de Ruiter en Maartje van de Graaf die met korte steekballetjes centraal midden Daniël Miedema keer op keer wisten te vinden. Daniël kon op zijn beurt de spitsen bedienen (Giel Hofstra en Lex van Zonneveld). Dit betaalde zich zeer snel uit in een doelpuntenfestijn! Na het inbrengen van Lisa Ittman en Liam Breederveld ging de doelpuntenmachine helemaal aan. Als je dan ook nog een keeper op doel hebt van het kaliber (Suenlio van Ingen), door een transfer speciaal vanaf ZOB gekomen…tja dan is  dat dus een garantie op een gesloten doel… en mag Oosthuizen blij zijn dat het maar 8-2 geworden is 😉.

Verder ook complimenten naar Sander Ittman🎖die de wissels/ coaching voor zijn rekening nam. Ook hier zien we hoe belangrijk vrijwillige ondersteuning is, we kunnen niet zonder😉. Het was weer top en ben enorm trots op onze pupillen!🏆🏆🏆

De Rijp MO15-1 vs Medemblik MO15-1 (5-0)

Ook wil ik vanuit deze positie de Dames 15-1 complimenteren met hun grote winst op Medemblik! (5-0!) Wat een inzet en doorzettingsvermogen, zelfs door de stortbuien🚰 heen! Klasse hoor. Ook hier veel publiek onder het afdak en een sportieve gezellige sfeer.🏆🏆🏆

Groet Barry