Grote Clubactie: we gaan weer van start!

//Grote Clubactie: we gaan weer van start!

Waarom zo belangrijk?
Zaterdag 18 september starten we weer met de Grote Clubactie! Zoals jij misschien weet krijgt SV De Rijp van elk verkocht lot van € 3,- 80%. Dit betekent dus dat als jij 20 loten weet te verkopen aan jouw ouders, opa’s, oma’s, collega’s van ouders, buren en andere bekenden er € 48,- (!!) naar de clubkas gaat. Helemaal mooi is dat de opbrengst voor de jeugd wordt gebruikt. Vorig jaar hebben we met de opbrengst van de Grote Clubactie nieuwe ballen kunnen aanschaffen voor de jeugdelftallen.

Waar sparen we dit jaar voor?
Dit jaar willen we graag een VEO Sports Camera aanschaffen bij onze club. Met deze camera kunnen de wedstrijden van de jeugdelftallen worden gefilmd. Zo kunnen grappige acties of een wereldgoal worden teruggekeken.

Of dit gaat lukken, hangt mede van jullie inzet af! Als wij dit halen, dan zal het restant van de opbrengsten door de club worden gestoken in het opknappen van de oude kleedkamers. Kortom mooie doelen voor de actie van dit jaar!

Meer prijzen en hogere winkansen!
Koop je loten dan is de kans op een prijs dit jaar weer enorm groot. Het prijzen pakket bestaat dit jaar onder andere een Auto SEAT Mii electric, een Keuken Kampioen cheque t.w.v. €10.000 euro en de hoofdprijs van €100.000 (!!).

Prijs voor het beste team!
Voorgaand jaar hadden we met de club een totale opbrengst van ruim 7.000 euro. De beste loten verkoper van voorgaand jaar was Mats met 178 verkochte loten. Hij werd gevolgd door Finn Rol met 159 verkochte loten en Tom Duinmaijer met 144 verkochte loten.

Dit jaar willen wij er graag een teamwedstrijd van maken. Voor het team dat de meeste loten verkoopt zal een leuke prijs worden geregeld. Aangezien niet alle teams hetzelfde aantal spelers hebben, gaan we bij deze wedstrijd uit van het gemiddelde aantal loten per speler.

QR-codes
Dit jaar zijn de lotenboekjes voorzien van een QR-code. Deze QR-code is gekoppeld aan de persoonlijke pagina van de lotenverkoper. Door de QR-code te scannen met je telefoon kun je makkelijk loten kopen bij de betreffende verkoper en zijn de loten direct ingevoerd.

Invoeren van de lotenboekjes
Voor het invoeren van de lotenboekjes willen wij graag een beroep doen op één ouder per team. Deze ouder krijgt dan de inloggegevens van de site van de Grote Clubactie om de loten van het betreffende team in te kunnen voeren. Wij willen per team vragen om een ouder door te geven aan Jos Schrama via een mail aan jos_schrama@hotmail.com. Dan zorgen wij ervoor dat de betreffende ouder de inloggegevens ontvangt. Door tussentijds de loten in te voeren kunnen wij de tussenstanden delen van de spannende wedstrijd welk team de meeste loten heeft verkocht.

Online
Doe je mee, kijk dan even op de internetpagina www.clubactie.nl voor meer informatie. Je kunt de pagina uiteraard ook delen met vrienden en familie. Na aankoop van een lot incasseert de Grote Clubactie het lot met een eenmalige machtiging. De kopen ontvangt het lotnummer op zijn/haar bankafschrift.

Wij wensen jullie heel veel succes met de verkoop van de loten!

2021-09-16T19:46:39+00:00donderdag 16 september 2021|Jeugd|