Wedstrijdverslag JO8-1 van Nathan

/, Wedstrijdverslagen/Wedstrijdverslag JO8-1 van Nathan

Zaterdag 25 september 2021 speelde JO8-1 uit tegen WBSV. Hierbij het verslag van man of the match Nathan Pistelok:

Wij hebben afgelopen zaterdag een wedstrijd gespeld tegen WBSV. Na de eerste 5 minuten scoorde Matteo ons eerste doelpunt. Beide teams grijpen hun kansen en Jan Willem hou de schot tegen. Even later had ik een kans uit een vrijetrap die op de lat beëindigde. Vanuit de uittrap keeper WBSV zorgde Matteo voor 2-0 en kort daarna door precies hetzelfde uittrap keeper WBSV scoorde ik mijn eerste doelpunt en de stand kwam op 3-0. Heel snel kreeg ik weer een kans op een schoot en daardoor makte ik 4-0. Na de rust hebben wij het spel hervat en door de doeltrap keeper makte Matteo 5-0. WBSV makte een mooie combinatie en scoorde hun eerste doelpunt tegen ons. Maar wij waren niet te houden en gingen ervoor. Sil scoorde twee keer achter elkaar en dat was ons verdiende overwinning. Alles dankzij hard treinen en super couches. Wat ben ik trots om bij zo’n geweldig team te voetballen.

2021-10-07T17:34:00+00:00maandag 27 september 2021|Jeugd, Wedstrijdverslagen|