In memoriam Nico Smal

//In memoriam Nico Smal

Op 30 september is na een ziekbed op 69-jarige leeftijd Nico Smal van ons heengegaan. Nico was een gewaardeerd vrijwilliger van SV De Rijp. De oud-speler van het eerste elftal fungeerde in het verleden als leider van het tweede team, hielp mee met de verbouwing van de kantine, deed vele bestuursdiensten en maakte jarenlang tot hij ziek werd deel uit van de schoonmaakploeg die op maandagochtend zorgt dat alles weer keurig netjes is voor de nieuwe week.

Het was een wens van hem om live in een stadion nog een wedstrijd van zijn neefje te zien, de profvoetballer Gijs Smal van FC Twente. In een ambulance werd hij op 22 augustus gebracht en gehaald voor het duel in de Grolsch Veste van de Enschedese ploeg tegen Ajax. Nico zag een zeldzame wedstrijd waarin FC Twente verraste en met ‘onze’ Gijs de landskampioen punten afsnoepte (1-1).

Nico Smal leeft bij velen van SV De Rijp in de herinnering als een uiterst aimabel mens, een verbinder en een man met humor. We zullen hem missen.

Het bestuur.

2021-10-03T16:12:35+00:00zondag 3 oktober 2021|Geen categorie|