De Rijp 4 – SVA 3, 17 oktober

Na drie gewonnen competitiewedstrijden kwam SVA 3 op bezoek. Kon de geweldige competitiestart een passend vervolg krijgen? Het vierde verscheen op volle oorlogssterkte en deed gelijk vanaf de aftrap zijn favorietenrol gelden. Na nog geen tien minuten zag captain Mike zijn kans schoon en haalde op de rand van de zestien verwoestend uit: 1-0. Enkele minuten later resulteerde een rush van Max over de rechterkant in een puntgave voorzet vanaf de cornervlag, deze werd in de zestien vernietigend raak gekopt door de Britse left wing Hayden: 2-0. Een mooi overstapje van Teun liet ruimte voor Niels vrij, wiens inzet rakelings langs de paal scheerde. Er volgde een rustige fase totdat Patrick’s schot van buiten de zestien licht werd geschampt door een SVA-verdediger: 3-0. Enkele minuten later werd de linkerkant van het veld opgezocht, met een scherpe steekpass wist Djaya Junior te bereiken, die het hoofd koel hield en zo de 4-0 op het bord zette. De volgende minuut zorgde een uitgespeelde combinatie van de uitploeg ervoor dat de sterk keepende Michael voor het eerst moest vissen. Gelukkig was Teun een paar minuten later attent bij een blunder van SVA achterin: 5-1. Een goede redding van Michael kon helaas niet voorkomen dat SVA vlak voor rust iets terugdeed en de schade enigszins wist te beperken: 5-2.

De tweede helft was het spelbeeld evenwichtiger. Een inzet van Ron werd nipt overgetikt en een schot van Jos scheerde vlak over de lat. Een aanval van Dennis en Ron belandde helaas niet in het net, waardoor de tweede helft doelpuntloos bleef.

Vier competitiewedstrijden zonder puntverlies geven goede hoop voor het vervolg van het bekertoernooi wanneer zondag 24 oktober HSV 4 op bezoek komt!