Het Jeugdbestuur is blij met het nieuwe 5e bestuurslid: Tom Smits!

Tom is toegevoegd in de functie van Bestuurslid algemene ondersteunende zaken en is tevens plaatsvervangend secretaris.

v.l.n.r.: Barry Miedema, Tom Smits en Jos Schrama

Gezien de positieve vooruitstrevende beweging die inmiddels ruimschoots waarneembaar is binnen onze mooie vereniging wensen wij deze lijn door te zetten. Met de toevoeging in de persoon van Tom waarborgen wij dit proces. Er is reeds een hoop goed werk verricht maar er is nog een hoop te doen.

Tom succes met je nieuwe uitdaging!

Namens het Jeugdbestuur van SV De Rijp,
Jos Schrama, voorzitter en Barry Miedema, secretaris

Tom stelt zich graag aan u voor:

Beste leden van SV De Rijp,

Ik zal beginnen met mijzelf voor te stellen voor de mensen die mij nog niet kennen.

Ik ben Tom Smits en ben vanaf 09-11-2021 het nieuwste lid van het jeugdbestuur.

In 2006 ben ik bij deze club begonnen als voetballertje. Na een paar jaar als voetballer te hebben gespeeld sprak het scheidsrechters vak mij ook wel aan en na een aantal opleidingen daarvoor te hebben gedaan ben ik scheidsrechter geworden bij deze club. Sinds 2018 ben ik ook lid van de scheidsrechterscommissie en zorgen we ervoor dat de scheidsrechter goed begeleid worden en er nieuwe aanwas komt. Daarnaast ben ik ook vaak te vinden in de kantine voor de nodige hand en span diensten. Mijn nieuwste uitdaging bij deze club is dus het jeugdbestuur. Mijn motivatie om in het jeugdbestuur te gaan is, omdat ik mij graag voor de jeugd inzet en wil zorgen dat ze met plezier naar onze club blijven gaan. Voor de ouders en vooral de jeugd is het goed om te weten dat jullie mij altijd kunnen aanspreken als er iets is.

Ik hoop dat jullie een beetje meer over mij te weten zijn gekomen en als er nog vragen zijn kunnen jullie altijd naar mij toekomen op de club.

Sportieve groet,
Tom Smits