Wedstrijdbal

/Wedstrijdbal
Wedstrijdbal2020-10-14T18:11:17+00:00

Bij de bekerwedstrijd SV De Rijp 1 – AFC ’34 1 op dinsdag 13 oktober wordt de wedstrijdbal gesponsord door RoadMasters Rijopleidingen. De rijschool van onze selectiespeler Menno Meijland.

RoadMasters bestaat uit een enthousiast team van deskundige rij-instructeurs. Roadmasters heeft al jarenlange ervaring met het geven van geslaagde rijopleidingen. Ze staan garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg. Wil je meer weten over Roadmasters, kijk dan op de website van Roadmasters of neem contact op via 072 – 2340555 of mail naar info@roadmasters.nl.