Wedstrijdbal

/Wedstrijdbal
Wedstrijdbal2020-02-14T08:39:30+00:00

Bij de wedstrijd SV De Rijp 1 – Hercules Zaandam 1 op zondag 1 maart wordt de wedstrijdbal gesponsord door Vishandel Sier (Marc Sier).

Volendammer Vishandel Sier in Purmerend staat al jaren bekend om zijn kwaliteitsvis, en het ambachtelijk bewerken van vis, schaal en schelpdieren tot overheerlijke delicatessen. Het royale assortiment geeft veel mogelijkheden of het nu gaat om een visschotel, heerlijke gebakken vis of verse vis.
Vishandel Sier staat elke dinsdag t/m zaterdag bij ’t Boegbeeld in De Rijp.