Wedstrijdbal

/Wedstrijdbal
Wedstrijdbal2020-03-09T19:18:38+00:00

Bij de wedstrijd SV De Rijp 1 – SVA 1 op zondag 15 maart wordt de wedstrijdbal gesponsord door Café De Oude Herberg.
Feestje? Ook dat kan bij Café De Oude Herberg! Vanwege de historische plek in het dorp De Rijp is het dé plek om een spetterend feest of bruisende partij te organiseren. Of dit nu gaat om het vieren van een verjaardag, vrijgezellenfeest, bruiloft of een bedrijfsfeest. Het kan bij Café De Oude Herberg! Zij kunnen voor elke gelegenheid een op maat gemaakt evenement samenstellen. Bel voor meer informatie: 06 – 53930889.